Cu TASSIMO te poți bucura de cele mai iubite mărci din lume la tine acasă! Cu siguranta, fiecare dintre ele va face momentele de zi cu zi un pic mai speciale. Deci, indiferent dacă familia ta ar vrea un cappuccino spumos sau un ceai calmant din plante, toată lumea îşi poate satisface dorinţa cu doar o atingere de buton, gratie gamei noastre variate de mărci.
Afla mai multe
Great Drinks From Great Brands

Gustul incantator Jacobs - una dintre cele mai iubite mărci de cafea din Germania.

Latte Macchiato? Espresso? Cu Jacobs, toată lumea se poate bucura de cafeaua preferată. Marca ȋși are ȋnceputurile ȋn Gemania anului 1895, când Johan Jacobs, ȋn vârstă de 26 de ani, a deschis un magazin specializat de cafea ȋn Bremen. Aroma atrăgătoare și gustul încântător sunt modul perfect de a aduce oamenii împreună, indiferent de ocazie!
Afla mai multe
Jacobs

Gustul fin Milka - Una dintre cele mai iubite ciocolate

Philippe Suchard, un ciocolatier elvețian pasionat, cu o viziune de a face ciocolata accesibilă tuturor, a deschis prima sa cofetarie în 1825. În 1901, s-a nascut marca legendară Milka - o tabletă de 100g într-un ambalaj lila, cu decor alpin și imaginea unei vaci. Numele a fost creat cu ajutorul a două cuvinte esențiale pentru produs: lapte (milk) - kakao (cacao). De atunci, tot mai mulți oameni s-au ȋndrăgostit de "cea mai fina ciocolata, cu lapte din Alpi".
Vaca Mov a fost creată în 1972 și a devenit una dintre cele mai iubite și faimoase marci din Europa. Lila, cum este adesea numită, este atât de populară încât în unele țări copiii desenează vacile de culoare mov.

În 2012 Milka a sărbătorit aniversarea a 111 ani ȋmpreună cu consumatori din întreaga Europă, oferind produse și experienţe speciale.
Afla mai multe
Milka

Răsfaţă-ţi papilele gustative cu un ceai Twinings.

De peste 300 de ani, pasiunea Twinings pentru perfecţiune a inspirat băutorii de ceai din Marea Britanie și din întreaga lume. Mai mult decât o parte din obiceiurile de zi cu zi, vei găsi un ceai Twinings pentru orice stare de spirit şi pentru orice ocazie. Într-o vreme în care cafeaua era regină, un singur om, Thomas Twining, a mers împotriva curentului şi a împărtășit lumii dragostea lui pentru ceai. Pasiunea sa a transformat o licoare puțin cunoscută în băutura caldă preferată a unei națiuni. Povestea noastră a ȋnceput ȋn 1706. Pe atunci, cele mai populare băuturi din Anglia erau cafeaua, ginul și berea - chiar și la micul dejun.
Deşi ceaiul era băut în China de mii de ani, de abia fusese importat în Anglia și mulţi oameni erau reţinuţi în privinţa lui.
Afla mai multe
Twinings

Varietate de produse

Cum functioneaza TASSIMO