Aparate

Filtrează după

Descoperă aparatele TASSIMO

Intră în familia Tassimo și descoperă aparatele noastre. Cauți un aparat de cafea pe bază de capsule, care să îți ofere multiple variante de băuturi? Un aparat Tassimo este opțiunea ideală! Inteligent, compact și foarte ușor de utilizat.
Toate aparatele Tassimo sunt create de BOSCH, companie cunoscută pentru calitate și inovație.
Tehnologia Intellibrew™ face din aparatul tău unul inteligent: citește codul de bare de pe capsula pe care dorești să o folosești și știe exact cum să creeze băutura perfectă.
Bucură-te de băutura ta favorită la doar o apăsare de buton!

Care aparat TASSIMO Bosch este potrivit pentru tine?

Tassimo oferă o gamă largă de aparate care prepară băuturi calde. Ce model să alegi? Tassimo Style, Tassimo Happy, Tassimo MyWay, Tassimo Vivy sau Tassimo Suny?
Tassimo Happy are un design unic și arată bine în orice bucătărie. Tassimo MyWay adaugă un plus de personalitate băuturii tale - îți poți stabili propriile setări. Cauți un aparat compact? Tassimo Vivy si Tassimo Style este cel potrivit ție! Tassimo Suny este cel mai ușor aparat.

Cum să utilizezi aparatul tău Tassimo?

Toate aparatele Tassimo sunt foarte ușor de folosit. Fie că alegi inovatorul Tassimo MyWay sau Tassimo Happy, prepararea băuturii preferate este la fel de ușoară.
Mai întâi, trebuie să știi că toate capsulele Tassimo sunt compatibile cu aparatele noastre din portofoliu.
Pur și simplu introduci capsula în aparat, cu eticheta în jos. Pune o cană pe suportul destinat. Apasă butonul și băutura ta este gata în câteva secunde.